onsdag 27 februari 2013

FYRA FÖREBILDER

Dag 58
Tredje sportlovsdagen. Överraskade mig själv med att bege mig till simhallen i morse. Tänkte att det kunde funka som återhämtning efter gårdagens tuffa dubbelpass. På plats vid bassängkanten vid sjusnåret. Fullt med folk i plurrret. De gled fram som fiskar i vattnet. Henry M och Ole S hejade på mig. Tvekade lite men dök i. Brrr. Kallt. Tog några krampaktiga simtag. Jag flöt, men simning är liksom inte min grej. Lyckades kämpa ihop en halv kilometer, men fick vila efter varje bassänglängd. Efteråt lade jag mig i bubbelpoolen. Najs!
Jag har tidigare berättat om några bloggar jag följer. I går kväll lyckades jag peta in dem hit också. Kolla till höger! Gemensamt för bloggarna är att de alla handlar om löpning. Skribenter är väldigt ambitiösa och de satsar helhjärtat på sin löpning. Sen skriver de förstås också väldigt underhållande.
Tove Langseth bor på Lidingö. Hennes blogg heter Rocknrollrunning. Namnet beskriver rätt bra Toves träning. Fullt ös är det som gäller för henne. Hon är en mycket skicklig fotograf och så älskar hon att shoppa snygga löparaccessoarer. Hittade bloggen via en artikel om henne i Runners World, min favoritblaska.
Benny Sjölind vann Jakob Marathon i fjol. Han har ett förflutet som fotbollsspelare i Jaro, men satsar numera stenhårt på löpning. Hans intervaller i Botniahallen får mig att blekna! Bloggen är jättefin. Man får också läsa om hans andra passioner, whisky och mörkt engelskt öl.
Sandra Eriksson är en Nykarlebytjej, numera bosatt i Stockholm. Hon gillar att sticka ut hakan och skriver väldigt inspirerande och utmanande. Vann Lidingöloppet 2012, precis som hon hade lovat på förhand. Sandra uppdaterar inte sin blogg varje dag, men då hon gör det så är det desto roligare!
Claes Åkeson är en känd programledare från TV och före detta chefsredaktör för RW. Claes sticker också gärna ut hakan och tycker om att testa gränser. Han förfasas t ex över att så få löpare i Sverige vågar testa sina gränser ordentligt. Claes är tyvärr också lite slö med att uppdatera sin blogg.
Kolla gärna in någon av ovan nämnda bloggar. Låt dig inspireras oavsett om du tycker om löpning eller ej.
I kväll har Henry M lurat mig på gubbjumppa. Få se om jag klarar av att följa med de övriga i svängarna. I morgon får du läsa hur det gick. Till slut måste jag bara berätta att jag beställde ett par Nike Free Training 3,0 i dag. Skorna är skitsnygga .... tror jag. :-)

Saldo: 0,0 km

Totalt: 614,5 km

Mål: + 34,5 km

Kanon: Bubbelbadet

Kalkon: Dö swimming is nått maj kåpp off tii!

2 kommentarer:

Sandra sa...

Hejsan! Blev nyfiken då jag såg att någon gillat länken hit på facebook och kunde inte låta bli att läsa. Och så glad och överraskad jag blev, du gjorde min dag, alltid kul att kunna inspirera! :) Och angående Nike Free - skorna, de är hur sköna som helst! Lycka till med allt :)

Sandra

INGO sa...

Tack Sandra! Roligt att du hittade min blogg. Väntar ivrigt på mina nya dojor. :-)